Omalovánky

Chtěla jsem si pořídit nové pero a koupila si...omalovánky. Poslední dobou se jich všude vyrojilo plno, těchhle omalovánek pro dospělé. Stačí se letmo projít knihkupectvím nebo papírnictvím. Moje vydání disponuje velkým možstvím orientálních vzorů.
Prý jsou antistresové. Což o to, to ony jsou, stejně jako velké množství dalších piplavých činností, při kterých dost dobře nemá cenu spěchat, aby byly co nejdřív hotové - třeba navlékání korálků, skládání origami a další moje oblíbené. Další vlastností drobných vzorů je, že po krátké době vytvářejí závislost, a to velmi silnou. První obrázek o rozměrech cca 25x25 mi zcela vybarvit trvalo odhadem šest hodin, což při počtu vzorů v knížce 70 dává program na velmi mnoho večerů. Lze ovšem barvit i přes den - co jiného také dělat v tomhle mozek vysoušejícím vedru, než se placatit ve stínu a střídavě zdvíhat pastelky a skleničku s pitím.
Další nepochybnou výhodou omalovánek je, že poskytují záminku k zakoupení nových pastelek, nebo alespoň dopotřebování těch starých (aby následně mohly být pořízeny nové, že).

Pokud nechcete kupovat omalovánky, stáhněte si přes strýčka googla nějaké mandaly!

A ještě něco. Nakažlivé to je! :)




Komentáře

Oblíbené příspěvky