Internetová inspirace v praxi: kterak staré FABky k novému nátěru přišly

Při bezcílném brouzdání po internetu za účelem prokrastinace se dá občas narazit na zajímavý nápad. (Dalo by se to přirovnat k odpadové archeologii) Sbírání takových nápadů je jedna věc, mám na ně v počítači speciální složku, jejich realizace ovšem záležitost jiná. Rozhodla jsem se nebýt srab a občas některý z nich vyzkoušet.
Jako první mi přišlo na mysl ozvláštnění klíčů pomocí laku na nehty, kterážto myšlenka výrazně posílila při pohledu na odpudivou hroudu věcí pyšnící se nafoukaně názvem "můj svazek klíčů". Po bližším prozkoumání se ukázalo, že svazek obsahuje klíče dva a přívěšků nejrůznějšího charakteru osm.
Odpreparovala jsem klíče. Byly opatřené plastovými rozlišovači. Ty barevné kousky umělé hmoty mě už dlouho iritovaly. Skončily v tříděném odpadu.

K obarvení klíčů potřebujeme: a) klíče (putovní firemní klíče není radno zdobit růžovým lakem se třpytkami). b) lak na nehty.

Hlavičku klíče, dá-li se ta kulatá část takhle nazvat, přetřeme lakem ve vrstvě silnější, než normálně aplikujeme na nehty. Necháme dostatečně dlouho zaschnout a zopakujeme na druhé straně. Jak prosté.


Výsledek mě potěšil. Elegantní, praktické a pěkné. (žádné zbytečné plastové...věci). Když se lak oprýská/omrzí, stačí zapracovat odlakovačem a dát klíčům zase nový kabátek.

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky